Oplever du yoyo-vægt?

Er mad blevet en stressfaktor?

Er du ked af din krop?

Har du ofte overspisninger?

 Sådan behøver det ikke være Jeg kan hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig

Jeg hjælper dig til at få et nyt syn på mad, krop og sundhed. Og det handler hverken om rigide kostplaner eller en stram motionsplan.
Som madmentor er jeg uddannet i sundhedspsykologi, og gennem coaching, vejledning og samtaleterapi arbejder vi med dine overbevisniger omkring din krop, mad og sundhed, så du kan genfinde et naturligt og balanceret forhold til krop og mad.
Din krop ved nemlig godt hvad den har brug for, du har bare glemt hvordan man lytter til den.
Jeg kommer altså ikke til fortælle dig hvad du skal spise eller hvor ofte du skal dyrke motion, men derimod hjælpe dig til at genfinde kontakten og tilliden til din krop.
Det er hårdt arbejde at ændre sit forhold til krop og mad, men hvis du er klar til at gøre arbejdet, så er jeg klar til at støtte dig hele vejen.

Forløb


Alle nyopstartede forløb er inklusiv en gratis forsamtale på 15 minutter. Her taler vi om hvad du gerne vil have hjælp til og hvilken pakke, der vil give mening for dig. Alle forløb er forskellige, og jeg tager altid udgangspunkt i dig og dine behov.
Hvis du efter denne samtale ikke ønsker forløb, er samtalen naturligvis stadigvæk gratis.
Første session varer op til 90 minutter, og de efterfølgende varer 60 minutter. Alle sessionerne foregår på Whereby, og jeg sender dig et link via mail inden samtalen.
Fordelen ved at samtalerne forgår på Whereby, er at du kan sidde i egne trygge rammer, hvad enten det er i Århus, København eller på Bornholm.
Du sparer dermed en masse tid i transport og så behøver du ikke paraplyen, når det regner.

Udtalelser

Mit forløb hos Camilla Rindom, startede ikke som jeg forventede. Jeg havde jo prøvet så mange gange før at snakke med forskellige mennesker om min kost og vægt, inden jeg mødte Camilla.
Mit største problem har alle dage været overspisning. Jeg har overspist lige siden at jeg var helt lille. Jeg har altid skammet mig over at spise for meget, det har endda været så slemt at jeg har smugspist over for min familie, kæreste og venner.
Forløbet har givet mig en indre ro. Mit forhold til mad var så stresset, at jeg ikke kunne finde ud af, hvad der var op og ned. Jeg var så forvirret over hvad der var “rigtig og sundt”.
Nu spiser jeg lige det jeg har lyst til. Jeg tænker ikke over hvor “sundt eller ikke sundt” andre mennesker nu syntes det er. Jeg spiser bare mad, lige i den rette mængde til mig, og det er så rart!

Claudia Tidligere klient

Jeg havde tabt kontrollen over maden, og jeg følte det hele kørte af sporet. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle håndtere mine overspisninger, jeg vidste ikke om det var normalt, og jeg havde ingen idé om hvad jeg skulle gøre. Jeg vidste bare jeg var træt af at spise så voldsomme mængder mad, hvilket var næsten hver dag. Maden fyldte alt i mit hoved, og der var aldrig ro eller plads til andet.
Årsagen til mine overspisninger, fandt jeg sammen med Camilla. Jeg fandt også ud af, at det var helt normalt, at have det som jeg, og at jeg var langt fra alene. Det betød at jeg følte jeg mig 10 kilo lettere.
Når jeg kigger på gamle billeder af mig selv, ville jeg ønske jeg kunne gå tilbage i tiden og fortælle mig selv at jeg er smuk. At jeg ikke er for tyk, og skal på slankekur. Desværre kan jeg ikke gå tilbage og fortælle mit gamle jeg, hvad jeg tænker i dag. Jeg kan dog starte med at acceptere at jeg er som jeg er, og forsøge at se det smukke i mig som jeg er nu. Og det er bestemt også et stort skridt på vejen for mig.
Med Camillas hjælp har jeg fået mere ro, og hver gang jeg er på ind i en overspisning, stopper jeg op og tænker over hvorfor jeg pludselig har trang til at spise. For det handler ikke om maden – det handler om hvordan jeg har det! Så tak for dig!

Pernille Mikkelsen Tidligere klient

Priser

(Alle priser er inklusiv moms og betales via MobilePay eller kontooverførsel) Se vilkår

PAKKE 1

3.750KR

Til dig, der måske allerede er startet på din udviklingsrejse, men er kørt fast og mangler nye input og værktøjer

 • Gratis forsamtale
 • Opstartssamtale på 90 min.
 • Efterfølgende sessioner 60 min
 • 5 sessioner i alt
 • Mulighed for ratebetaling

MEST FOR PENGENE

PAKKE 2

7.250KR

Til dig, der måske allerede er startet på din udviklingsrejse, men er kørt fast og mangler nye input og værktøjer

 • Gratis forsamtale
 • Opstartssamtale på 90 min.
 • Efterfølgende sessioner 60 min
 • 10 sessioner i alt
 • Mulighed for ratebetaling

1 SESSION

1.000KR

 • Coachingsession på 90 min.

Følg mig på Instagram

>