Min historie

“Når bare jeg har tabt mig, så kan mit liv endelig begynde”

–  Camilla Rindom

Allerede som 4-årig kom jeg på min første slankekur, og der blev ikke lagt skjul på hvorfor. Min krop var tyk og skulle ændres.
Det resulterede i et kæmpe kropshad, hvilket jeg har kæmpet med stort set hele livet.
På de to billeder er der stor forskel på min krop, men indeni havde jeg det på præcis samme måde. Maden var min fjende og jeg følte ikke jeg havde kontrol over den.

Nytårsaften 2016
Min konfirmationsdag

Da jeg var omkring 30 år, fik jeg panikangst og jeg endte i et metakognitivt forløb. Det var hér jeg for første gang lærte, at mad kan bruges til at dulme med. På præcis samme som alkohol eller stoffer. Det var en kæmpe øjenåbner for mig, fordi pludselig gav min kamp med mad mening.
Et par år senere, takket være en dokumentar på TV2 om BED, faldt de sidste brikker på plads. Jeg kunne genkende mig selv i stort alt, der blev sagt.
I dag har jeg ikke længere BED. Men den er stadig en del af mig, og det vil den nok altid være. Men hvor BED’en tidligere havde kontrol over mig, har jeg nu kontrol over den. Og jeg kan bruge min erfaring i mit arbejde som Madmentor, hvor jeg kan hjælpe andre, der også kæmper med maden. Uanset om de har BED eller ej.