Cookie- og privatlivspolitik

Generelt Som besøgende på websitet er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår datapolitik, som omhandler de oplysninger der indsamles for at sikre brugeroplevelsen på siden. Ydermere beskrives, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på siden uden at bekymre dig om, om dine digitale fodspor på siden, misbruges.

Nyhedsbreve og tilbud

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtidigt samtykke til, at du må kontaktes pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Dit navn og e-mailadresse og oplysningerne og downloads, køb eller andet, gennem siden opbevares sikkert, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil framelder dig at modtage e-mails.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at sende en mail til kontakt@camillarindom.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.
Cookies Websitet anvender cookies, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger mm. Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem. Sletter eller blokerer du dine cookies, kan det have indflydelse på den brugeroplevelse du møder på siden.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics.
  • Who Copied Me

Guides til sletning af cookies

Slet cookies for Safari på din mac  Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch Slet cookies for Google Chrome på Android enheder Slet cookies for Google Chrome på din computer Slet cookies for Microsoft Edge på din computer Personoplysninger Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf. Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, freebees, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette. Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger. Vi anvender tredjeparter til behandling af: Håndtering af nyhedsbreve via email: Mailerlite  

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvile personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontake os på: kontakt@camillarindom.dk. Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: Camilla Rindom Højvænget 313 8300 Odder CVR:43127721 Email: kontakt@camillarindom.dk